Yeni kaynak Karadeniz'den!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Cuma günü müjdeli bir haber vereceğim" açıklaması yeni bir doğalgaz ya da petrol kaynağı bulundu yorumlarına yol açtı.
Ankara Masası
|
19 Ağustos 2020, Çarşamba - 18:08
Yeni kaynak Karadeniz'den!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü yaptığı konuşmada Cuma gününü işaret ederek "Cuma günü milletimize bir müjde vereceğiz. Şu anda bu müjdenin biz de hayalleri, rüyası içindeyiz. Cuma günü bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına inanıyorum" açıklamalarında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da, "Türkiye için çok daha güzel günler bizi bekliyor. Türkiye için bir eksen değişikliği olacak"ifadeleri yeni bir kaynak bulundu iddialarını güçlendirdi.

KARADENİZ'DE DOĞALGAZ BULUNDU

Bloomberg News'in iki kaynağa dayandırdığı habere göre o kaynak Karadeniz'de bulundu. Bloomberg'e konuşan kaynaklar Karadeniz'de muhtemelen doğalgaz bulunduğunu söyledi.

DOLARDA DÜŞÜŞ

Yeni bir kaynak bulundu haberlerinin ardından Dolar/TL ’de %0,9’a varan günlük düşüş kaydetti. Borsa İstanbul günlük %2 yükseliş kaydederken enerji şirketleri Tüpraş %8,1, Petkim ise %9,9’a kadar arttı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/91841/yeni-kaynak-karadenizden
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.