KPSS 2021'de koronavirüs kabusu! 30 karantinaya alındı

KPSS'ye giren bir kişide koronavirüs tespit edilmesi üzerine, Bartın İl Sağlık Müdürü Alparslan Erol, aynı sınıfta sınava giren 30 kişinin karantinaya alındığını duyurdu.
Ankara Masası
|
01 Ağustos 2021, Pazar - 17:22
KPSS 2021'de koronavirüs kabusu! 30 karantinaya alındı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu yapıldı.

Sınavın ardından Bartın'da büyük bir panik yaşandı.

Bartın İl Sağlık Müdürü Alparslan Erol, dün hastalık belirtileri olduğu için iki kişinin Bartın Devlet Hastanesi'nde test yaptırdığını söyledi. Test sonucu belli olmadan sınava giren kişilerin testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

"Salondaki kişileri tespit ettik"

Erol, temaslıların karantinaya alındığını belirtirken "Sabah saatlerinde 1 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif, diğer kişinin de şüpheli olması nedeniyle sınava girdikleri iki salondaki kişileri tespit ettik. Salondaki görevlilerin de bulunduğu 30 kişi, temaslı olarak evlerinde karantinaya alındı. Ekiplerimiz, diğer temaslıların tespitine yönelik çalışmalarını sürdürüyor." diye konuştu.

Erol, testi pozitif çıkan kişinin temaslı olduğu aile, arkadaş veya akrabalarının da evlerinde karantinaya alınacağını kaydetti.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/919996/kpss-2021de-koronavirus-kabusu-30-karantinaya-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.