AK Parti'den Help Turkey paylaşımlarına tepki

AK Parti Ankara Milletvekilleri, İlçe Başkanları ve yöneticileri orman yangınları ardından Help Turkey etiketi ile yapılan paylaşımlara tepki gösterdi. Siyasiler söz konusu paylaşımlara Strong Türkiye hashtagi ile karşılık verdi.
Ankara Masası
|
02 Ağustos 2021, Pazartesi - 09:57
AK Parti'den Help Turkey paylaşımlarına tepki

Türkiye'nin alevlerle mücadelesi devam ediyor. Manavgat'taki yangın 6. gününe girerken Marmaris'te birçok bölge tahliye edildi. Bodrum'da etkili olan sert rüzgar nedeniyle ekipler müdahalede güçlük çekiyor. 

Muhalefet çalışmaların yetersiz kaldığını savunarak Türk Hava Kurumu'na ait uçakların kullanılmamasına tepki göstermişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise THK'nın elinde yangın bölgelerinde kullanılacak uçak olmadığını söylemişti.

Söz konusu tartışmalar devam ederken yeni bir gelişme yaşandı.  Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Türkiye'deki yangınlarla mücadeleye destek için 3 yangın söndürme uçağı gönderileceğini bildirdi. 

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Help Turkey etiketi ile yardım çağrısında bulundu. Söz konusu paylaşımlara AK Partililer, Türkiye'nin aciz gösterildiği gerekçesi ile hedef aldı.

İşte o isimlerin paylaşımları:


http://www.ankaramasasi.com/haber/920458/ak-partiden-help-turkey-paylasimlarina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.