Erzurum'da Pınar Çağlı üç gündür kayıp!

23 yaşındaki Pınar Çağlı Erzurum'da KPSS sınavına girmek için çıktığı yurda bir daha geri dönmedi. Polislerin her yerde aradığı Pınar Çağlı için kaçırılma ihtimali üzerinde duruluyor. Ekipler ve ailesi Pınar Çağlı'dan gelecek iyi haberleri bekliyor.
Samet Dirican
|
03 Ağustos 2021, Salı - 13:43
Erzurum'da Pınar Çağlı üç gündür kayıp!

Erzurum'da KPSS'ye girmek için çıktığı yurda bir daha dönmeye Pınar Çağlı için ekipler seferber oldu.

Pınar Çağlı KPSS sınavı için evden ayrıldı

Erzurum’da KPSS sınavına girmek için kaldığı yurttan sabah saatlerinde ayrılan Pınar Çağlı’dan o saatten sonra bir daha haber alınamadı. Polislerin her yerde aradığı Pınar’ın kaçırılma ihtimali üzerinde duruluyor.

Telefonuna ulaşılamadı

Edinilen bilgilere göre, 31 Temmuz Cumartesi günü Erzurum’da KPSS sınavına girmek için kaldığı yurttan ayrılan Erzurum Teknik Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olan 23 yaşında ki Pınar Çağlı’dan yakınları bir daha haber alamadı. Sınav sonrası telefonuna ulaşamayan arkadaşları sınav merkezi önünde saatlerce Pınar’ı beklese de ona ulaşamadılar. İhbar üzerine polis 3 gündür her yerde Pınar’ı arıyor.

Sosyal medyadan yardım çağrısı

Öte yandan, iddiaya göre, Çağlı’nın saplantılı bir kişi tarafından kaçırıldığı düşünülüyor. Pınar’ın arkadaşları ise sosyal medyada yardım çağrısı başlattı. Bir çok sosyal medya kullanıcı Pınar’a yardım edin çağrısında bulunurken polis her yerde Pınar’ı aramaya devam ediyor.

Azra Gülendam Haytaoğlu öldürülmüştü

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi olan Azra Gülendam Haytaoğlu, 28 Temmuz'da yaşadığı Muratpaşa ilçesindeki evinden ayrılmış, kızlarından bir daha haber alamayan ailenin durumu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesinin ardından arama çalışması başlatılmıştı. Yapılan çalışmada Haytaoğlu'nun cesedi, ormanlık alanda gömülmüş halde bulunmuş ve olayla ilgili M.M.A. gözaltına alınmıştı.

Daha Türkiye Azra'nın yasını tutarken Pınar Çağlı'nın kaybolması endişe yarattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/923659/erzurumda-pinar-cagli-uc-gundur-kayip
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.