Aydın’ın Karacasu ilçesinde yangın

Aydın’ın Karacasu ilçesinde başlayan orman yangını kısa sürede büyüdü. Yangına karadan müdahale edilirken, bölge halkı da çalışmalara destek verdi.
Ankara Masası
|
03 Ağustos 2021, Salı - 21:47
Aydın’ın Karacasu ilçesinde yangın

Aydın'ın Karacasu ilçesinin Alemler Mahallesi’nde akşam saatlerinde başlayan orman yangını rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Ekipler yangına müdahale ederken bölge halkı da yangına müdahale katkı sağladı.

Yangın bölgesine gelen bölge halkı, traktörlerine bağladıkları su tankerleri ile yangının söndürme çalışmalarına destek oldu. 

Evler tahliye edildi

Alemler Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulunan 16 ev ise olası bir yangının sıçraması durumuna karşı tahliye edildi. Dağlık alanda meydana gelen yangına karayolundan da müdahale edebilmek için bölgeye sevk edilen iş makinaları yol açma çalışmaları gerçekleştirirken itfaiye ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin alevlerle mücadelesi aralıksız devam ediyor.

Arazi koşullarının zorluğu sebebiyle söndürme çalışmalarında zor anlar yaşanırken Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/924651/aydinin-karacasu-ilcesinde-yangin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.