Ankaragücü'nden TSYD Ankara Kupası hakkında açıklama

MKE Ankaragücü sosyal medya hesabından Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından düzenlenen TSYD Ankara Kupası ile ilgili bir açıklama yaptı.
Samet Dirican
|
04 Ağustos 2021, Çarşamba - 12:50
Ankaragücü'nden TSYD Ankara Kupası hakkında açıklama

Daha önceden bilet fiyatları açıklanan TSYD Ankara Kupası hakkında MKE Ankaragücü'nden açıklama geldi.

Fiyatlar konusunda düzenleme hakkımız yok

Kulübün resmi hesaplarından yapılan açıklamada, 'Saygıdeğer Ankaragücü Taraftarı; Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından düzenlenen TSYD Ankara Kupası’nda bilet fiyatları bizzat TSYD tarafından belirlenmiştir. Kulübümüz, bilet fiyatları konusunda herhangi bir düzenleme hakkına sahip değildir. Camiamıza saygıyla duyurulur.' ifadelerine yer verildi.

TSYD Ankara Kupası ne zaman? Saat kaçta?

7 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 20:00 de MKE Ankaragücü-Gençlerbirliği arasında Eryaman Stadı'nda oynanacak olan 54. TSYD Ankara kupası bilet satış saatleri belli oldu.

TSYD Ankara Şubesi’nin 7 Ağustos saat 20.00’de 54’üncüsünü gerçekleştireceği turnuva için Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nden yöneticiler ve teknik direktörler TSYD Ankara Şubesi yerleşkesinde bir araya geldi. Turnuvanın bilet fiyatları ise kale arkası 30 TL, maraton 40 TL, kapalı tribünü ise 60 TL, VIP tribünü 150 TL, localar 500 TL olarak belirlendi. Maçlarda Passolig sistemi uygulanmayacak. Taraftarlar kimliklerini ibra ederek HES koduyla stada giriş yapılacağı ve pazartesi gününden itibaren bilet satışları başlayacağı belirtildi.

Bilet satışları Eryaman Stadında yapılacak. Passolig ve yıllık kombineler geçersiz olup, Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri bilet satışı saat: 09.00-17.00 arasında yapılacak. Perşembe ve Cuma günleri ise 09.00- 19.00'a kadar satış yapılacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/925722/ankaragucunden-tsyd-ankara-kupasi-hakkinda-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.