Beypazarı'ndan Muğla’ya destek

Ülkenin farklı noktalarında devam eden orman yangınlarının söndürülmesi için seferberlik hali yaşanırken, Muğla’ya sevk edilen Beypazarı Belediyesi ekibi de alevlerle mücadelesini sürdürüyor.
Zeliha Demirci
|
04 Ağustos 2021, Çarşamba - 14:48
Beypazarı'ndan Muğla’ya destek

Beypazarı Belediyesi ekibi yaşanan orman yangınına karşı mücadele vermek için yardıma koşarken yurdun farklı bölgelerinden gelen diğer ekipler ve uzman personeller koordineli olarak yangın söndürme, yayılmasını önleme ve soğutma çalışmalarına özverili bir şekilde Muğla’da destek veriyor.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın talimatlarıyla Beypazarı’ndan sulama tankeri ve 2 personel ile hareket eden Beypazarı Belediyesi ekibi, akşam saatlerinde Muğla'ya ulaştı. Pazartesi akşamından bu yana ekibin Orman Genel Müdürlüğü koordinesinde Muğla bölgesinde yangınla mücadelesi sürüyor.

"Belediye olarak 5 bin fidan bağışı yapacağız"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kaplan, "Biz ormanlarımızı ve her bir ağacımızı korumak için bu denli hassas davranırken, ağaçların yanı sıra hayvanların ve doğanın da yok olduğu bu yangınlar yüreklerimizi yaktı. Bu kötü günlerin bir an önce son bulması için belediye olarak ekibimizle orman kahramanlarına destek oluyoruz. Yaraları birlikte saracağız. Yangın felaketi nedeniyle yaşanan zorlu süreci hep birlikte atlatacaklarını vurgulayan Başkan Kaplan, devletimiz tüm kurumlarıyla gereken çalışmaları hassasiyetle yaparken biz de Beypazarı Belediyesi olarak yangın bölgesinde ekiplerimizle birlikte çalışmalara devam edeceğiz. Ayrıca yangınlarda zarar gören bölgeler için Belediye olarak 5 bin fidan bağışı yapacağız." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/925893/beypazarindan-muglaya-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.