Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciğerlerini yakaacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sabotaj için hep endişeliydik. Bu endişemizin arkasından da bir şeyler çıktı. Bu kişilerin aileleri PKK'yla iltisaklı kişiler. Her yönüyle araştırıyoruz. Ciğerlerimizi yakanın ciğerlerini yakacağız" dedi.
Ankara Masası
|
04 Ağustos 2021, Çarşamba - 21:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciğerlerini yakaacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan A Haber - Atv - A Para - ANews ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, orman yangınlarıyla ilgili sabotaj iddialarına "Sabotaj için hep endişeliydik. Bu endişemizin arkasından da bir şeyler çıktı. Bu kişilerin aileleri PKK'yla iltisaklı kişiler." diye cevap verdi.

Erdoğan konuyla ilgili şu şekilde konuştu;

 "Bu endişeyi en başından beri taşıdık. Bunun altından bir şeyler çıktı. Tutuklananların ailesinde PKK ile iltisaklıların da olduğunu tespit ettik. Bütün polis teşkilatımız, istihbaratımız bunun incelemelerini yapıyor. Bizim ciğerlerimiz yanıyor. Ciğerimizi yakanların ciğerini yakacağız. Burada canlılar yandı. Ortada bir cinayet var. Bir taraftan telefat var, bir de o ormanlar özellikle arılarımızın en çok üretim yaptığı ormanlar. Marmaris bu konuda meşhurdur. Bunları bir kenara koymamız mümkün değil. Yangınlar ilgili her türlü ihbar, belge ve bilgi jandarma ve istihbaratımız tarafından etraflıca inceleniyor. Devam eden soruşturmaların neticelerini kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/927128/cumhurbaskani-erdogan-cigerlerini-yakaacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.