Ümitcan Uygun'un 'Esra Hankulu' ifadesi ortaya çıktı

Ankara'da şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ölümü ardından gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un "Esra'nın hayatını kaybetmesinden dolayı üzgünüm, ölümüyle bir ilgim yoktur." dediği belirtildi.
Ankara Masası
|
06 Ağustos 2021, Cuma - 14:59
Ümitcan Uygun'un 'Esra Hankulu' ifadesi ortaya çıktı

Ankara'da şüpheli şekilde hayatını kaybeden 25 yaşındaki Esra Hankulu'nun ölümü ardından gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un ilk ifadesine ulaşıldı. 

Esra Hankulu ile geceyi beraber geçirdiklerini doğrulayan Ümitcan Uygun, sabaha karşı evden çıktığını söyledi. Daha sonra evde bulunan diğer arkadaşlarının kendisini aradığını belirten Ümitcan Uygun, "Esra'nın ağzından kan geldiğini söyledi ben de polise haber vermelerini istedim." dedi.

Haber Global muhabiri Ozan Ulaş'ın aktardığı bilgilere göre; Ümitcan Uygun ifadesi şu şekilde: "Geceyi beraber geçirdiğimiz doğru ancak ben sabah evden çıktığım sırada sağlıklı ve kendindeydi daha sonra evde bulunan diğer arkadaşları beni aradı. Esra'nın ağzından kan geldiğini söyledi ben de polise haber vermelerini istedim. Esra'nın hayatını kaybettiği için üzgünüm, ölümüyle bir ilgim yoktur."


http://www.ankaramasasi.com/haber/929813/umitcan-uygunun-esra-hankulu-ifadesi-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.