İstanbul Üsküdar’da kaza: 1’i ağır, 3 yaralı

İstanbul Üsküdar'da otomobilin ticari taksiye çarpması sonucu 4 kişi yaralandı .
Ankara Masası
|
08 Ağustos 2021, Pazar - 09:44
İstanbul Üsküdar’da kaza: 1’i ağır, 3 yaralı

Kaza, Üsküdar Kısıklı Mahallesi Ferah caddesi ile Alemdağ caddesinin kesiştiği kavşakta saat 02.00 sularında meydana geldi. Seyir halinde olan Aslı Zengin idaresindeki 34 ASK 13 plakalı otomobil, Yılmaz Danat’ın kullandığı 34 TDD 90 plakalı ticari taksiye yandan çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle yan yattı. Taksi içinde bulunan şoför ve yolcu konumundaki Kaan Tokgöz araç içinde sıkıştı.

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye sevk edildi. Araç içinde sıkışanlar ekipler tarafından bulundukları yerlerden çıkarıldı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahaleleri ardından hastaneye kaldırıldı.

Ekipler olası kazanın önüne geçti 

Kazanın etkisiyle yan yatan taksinin yakıtı yola akarken polis ekipleri kayganlaşan yolda yeni bir kaza olmaması için caddeyi trafiğe kapattı. Kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından cadde kumlandı ve trafiğe tekrar açıldı.

Görgü tanığı Soner Burak Kılıçlıoğlu, "Arkadaşlarımla ileri taraftaydık. Çok büyük ses geldi. Geldiğimizde ticari taksi yan yatmıştı. Mercedes içindeki bayandı galiba araçtan indi. Yolun kenarında polis ve sağlık ekipleri yanındaydı. Ticari taksi içinde 2 kişi sıkışmıştı. İtfaiye ve sağlık ekipleri ticari taksinin şoförüydü galiba zor çıkardılar tavanını kesip çıkardılar. Durumlarını bilmiyorum ama kötü gibiydi ambulanslar hemen alıp götürdü" dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/931068/istanbul-uskudarda-kaza-1i-agir-3-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.