Mustafa Sarıgül'den muhalefete yangın eleştirisi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Ankara'da gerçekleşen 1.Olağan Kongresinde yangınlarla ilgili "Ülke sıkıntıya düşsün de biz oradan üç tane beş tane oy alalım hesabı yapmadık" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
08 Ağustos 2021, Pazar - 18:39
Mustafa Sarıgül'den muhalefete yangın eleştirisi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Ankara 1. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, orman yangınları çıktığında bölgeye ulaştığını, orman mühendisleri ve arkadaşlarıyla değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

"Önce devletimiz, sonra partimiz gelir"

Mustafa Sarıgül, "Başka siyasi partilerin yaptığı gibi yangın üzerinden siyaset yapmadık. Başka siyasi partilerin yaptığı gibi ülke batsın, yansın, ülke sıkıntıya düşsün de biz oradan üç tane beş tane oyu nasıl alırız hesabını yapmadık. Neden biliyor musunuz? Türkiye Değişim Partisi sorumluluğunu taşıyan bir partidir. Bizim devlet anlayışımız şu; önce devletimiz, sonra partimiz gelir." diye konuştu.

Konuyla ilgili çözüm önerilerini yangınlar söndürüldükten sonra açıklayacaklarını bildiren Sarıgül, TDP'nin "yangına benzinle giden" bir parti olmayacağını ifade etti.

Ziya Selçuk eleştirisi

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne ilişkin eleştirilerde bulunan Sarıgül, Ziya Selçuk'un ani bir şekilde bakanlık görevinden ayrılmasını doğru bulmadıklarını, kendisinden konuya ilişkin açıklama beklediklerini dile getirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/931781/mustafa-sarigulden-muhalefete-yangin-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.