9 yaşındaki çocuğa taciz mahalleyi karıştırdı

İstanbul Bağcılar'da yabancı uyruklu bir kişinin 9 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiası üzerine mahalleli ayaklandı. Zanlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Ankara Masası
|
08 Ağustos 2021, Pazar - 22:37
9 yaşındaki çocuğa taciz mahalleyi karıştırdı

Olay, akşam saatlerinde Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. 

İddiaya göre, bakkaldan eve dönen 9 yaşındaki İ.B., aynı mahallede yaşayan yabancı uyruk bir şahsın tacizine uğradı.
Yabancı uyruklu A.M. (17) bununla yetinmeyerek İ.B.’yi apartmanına kadar takip etti. 

Büyük korku yaşayan İ.B. koşarak yengesi Gülnaz Bugan’ın yanına giderken yaşadıklarını anlattı.

Gülnaz Bugan, olayı öğrendikten soran yabancı uyrukluların yaşadığı eve giderek tacizcinin kim olduğunu sordu. Bugan'ın sesini duyan mahalle sakinleri de sopalarla pencerelere vurarak şahsın dışarı çıkmasını istedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen  Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  şüpheli A.M.'yi gözaltına aldı.

"Benim çocuğum bakkala gidemeyecekse..."

İ.B.’ye taciz eden kişiyle göz göze geldiğini söyleyen yenge Gülnaz Bugan, “Dışarıdan bakkaldan geldi. ‘Yenge, bana tacizde bulundu’ dedi. Ben de indim ve camlarına vurdum. Bizim çocuğumuzu taciz etmiş biri dedim. O sırada gördüm beyazlı olan üstünü değiştirdi. Kim çocuğumu taciz ettiyse çıksın diye bağırdım. Benim çocuğum bakkala gidemeyecekse, binanın içine giremeyecekse yani istemiyorum ben bu insanları ülkemde. Belki bugün çocuğumuzun cenazesini de arıyor olabilirdik. Tecavüz de edilmiş olabilirdi, çok şükür sadece tacizle kalmış ama arkasından binamıza kadar gelmiş” dedi.

Polis ekiplerine konuyla yakından ilgilendiği için teşekkür eden dede Galip Bugan, “Dışardaydım telefon geldi torununa taciz edildi denildi. İki sefer tacizde bulunuyor sonra binaya kadar peşinden geliyor. Aile apartmanına geliyor binanın içinde de tacizde bulunuyor” şeklinde konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/932011/9-yasindaki-cocuga-taciz-mahalleyi-karistirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.