Ankara'da Aydın Taş'ın şüpheli ölümü

​​Kırım Haber Ajansı’nın Türkiye Ofisi Müdürü Aydın Taş, dün öğle saatlerinde evinde ölü bulundu. Taş'ın cinayete kurban gitmiş olabileceği düşünülüyor.
Ankara Masası
|
09 Ağustos 2021, Pazartesi - 12:37
Ankara'da Aydın Taş'ın şüpheli ölümü

Türkçe, Rusça, İngilizce yayın yapan Kırım Haber Ajansı’nın (QHA) Türkiye Ofisi Müdürü Aydın Taş hayatını kaybetti. Taş'ın dün öğle saatlerinde evinde ölü bulunduğu belirtildi.

QHA'nın internet sitesinde Taş'ın ölümüne ilişkin, “Kırım Haber Ajansı’nın Türkçe Yayın Yönetmeni Aydın Taş bugün hayatını kaybetti. QHA olarak Türkçe Yayın Yönetmenimiz Aydın Taş’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” ifadeleri kullanılırken ölüm nedenine dair bir bilgiye ise yer verilmedi.

Vedat Yenerer: Sicimle boğulmuş olarak ölü bulundu

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Gazeteci Vedat Yenerer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Taş'ın öldürülmüş olabileceğini iddia etti.  Yenerer paylaşımında, "Kırım Haber Ajansı (QHA) Türkiye Yayın Müdürü, Aydın Taş, Ankara’da QHA Türkiye Temsilciliğinde SİCİMLE BOĞULMUŞ olarak ölü bulunmuştur. Polis incelemesi sürüyor. ESRARENGİZ ölüm Kırım Milli Meclisi çevresindeki 4. ölüm olmuştur. Türk milliyetçisi Taş, Azerbaycan'a da giremiyordu" dedi.

Ajansın Türkiye Ofisi'nin bulunduğu binada berberlik yapan Aydın Taş'ın arkadaşı Adem Çamöz, "En son gördüğümde bir hışımla apartmana girdi. Boğularak öldürüldüğünden şüpheleniyorum. Çünkü ip kopmuş ve ipin asıldığı yeri kimse göstermedi" dedi.

İntiharlık bir durum olmadığını belirten Çamöz, "Durumları iyiydi ve ailesiyle mutlu bir yuvası vardı. İntihar edeceği bir sebep yok" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/932460/ankarada-aydin-tasin-supheli-olumu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.