10 SORUDA 'KIRILGAN MISIN' TESTİ

Dünya yansa umurunda olmayan bir umursamaz mı; yoksa etrafındaki olaylardan etkilenen hassas kalpli bir kırılgan mısın? Belki de sen, ikisi arasında bir denge arayanlardansın.
Berfin Eneç
|
10 Ağustos 2021, Salı - 10:00
10 SORUDA 'KIRILGAN MISIN' TESTİ

KIRILGAN MISIN?

1 - Bir sorun ile karşılaştığımda, üzerinde günlerce kafa patlatırım.

2 - Stresli anlarda kendimi kontrol etmekte zorlanırım

3 - Sık sık ağlama ihtiyacı hissederim?

4 - Tekrar eden sesler veya davranışlar beni strese sokacak düzeyde rahatsız eder.

5 - Seçim yaparken karar almakta zorlanırım.

6 - Nezaketsiz veya vicdansız davranışlara tahammül edemem.

7 - Üzgün birisini görünce halinden çok etkilenirim.

8 - Fiziksel acı karşısında canım çok yanar

9 - Eleştirilmek beni çok üzer.

10 - Üzgün olan herkese yardım etmeye çalışırım.


Duygularının dış etkilere açık olması seni kırılgan kılıyor. Sık sık umutsuzluğa kapılmak ve kolay toparlanamamak oldukça yıpratıcı. Daha geçirgen olman da yarar var. Diğer yandan güçlü bir empati ve önsezi yeteneğine sahipsin; çevrende olup bitenlere karşı oldukça duyarlısın. Sen tam bir kötü gün dostusun. Herkesin senin gibi bir arkadaş mutlaka olmalı; ancak sadece kötü günlerde aranan kişi olmak seni suistimale açık hale getirebilir. Bu konuda dikkatli olman da yarar var. Sen tecrübeli bir kırılgansın.

Sen güçlü olmaya çalışan bir kırılgansın. Duygularının hayatının üzerindeki etkisini kontrol etmeye çalışıyorsun. Kalın bir zırh giyerek insanlar ile mesafeli olmayı tercih ediyorsun. Sen şu üzüntüsünü içinde yaşayan, dışarıdan ise oldukça güçlü görünenlerden olmalısın. Sen dengede kalmaya çalışanlardansın.

Hiçbir şey seni kolay kolay incitemez. Ne olursa olsun soğukkanlılığını korumayı biliyor, hiçbir şeyi kendine dert etmiyorsun. İnsanlar ile arana mesafe koyuyorsun. Olumsuz bir durum yaşandığında oluruna bırakıyor üzerinde düşünme zahmetine girmiyorsun Mutluluğun kaynağını kayıtsızlıkta bulanlardansın, kendi hayal dünyanda yaşayarak, dışarıdaki olumsuzluklardan kendini koruyorsun. Sen, kırılgan olmaktansa umursamaz olmayı tercih edenlerdensin.

Testi arkadaşlarınızla paylaşmak İster misiniz?

http://www.ankaramasasi.com/haber/936395/10-soruda-kirilgan-misin-testi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.