Mine Kırıkkanat'ın çay paylaşımına Hakan Han Özcan'dan yanıt

AK Parti Ankara AK Gençlik tarafından hazırlandığı imajı verilen "Çay" görselinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. ​AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, söz konusu görseli ti'ye alan Mine Kırıkkanat'a "Dileğim bu gerçek bilgi sonrasında çok fazla morali bozulmaz." diyerek yüklendi.
Ankara Masası
|
10 Ağustos 2021, Salı - 16:39
Mine Kırıkkanat'ın çay paylaşımına Hakan Han Özcan'dan yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yangın bölgelerinde vatandaşlara çay dağıtması ardından başlayan tartışmada yeni bir sayfa açıldı. 

AK Parti Ankara AK Gençlik tarafından hazırlandığı imajı verilen bir görselde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hareketinin Hz. Adem'e kadar dayandığının mesajı verildi. Başta Mine Kırıkkanat olmak üzere çok sayıda muhalif isim sosyal medya hesaplarından söz konusu paylaşımı ti'ye aldı.

Hakan Han Özcan'dan Mine Kırıkkanat'a yanıt

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, görselin teşkilat ile bir ilgisinin bulunmadığını belirtti. Özcan, "Dileğim bu gerçek bilgi sonrasında çok fazla morali bozulmaz." diyerek  Kırıkkanat'a yüklendi.

Burak Yıldız:  Provokatif ve yalan üzerine hazırlanmış bir paylaşım

 AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldız ise "Düşünsenize ; gazetecisin ama her gördüğüne sazan gibi atlıyorsun. Bu da onlardan birisi. Sizi trollemişler. Teşkilatımız ile uzaktan yakından alakası olmayan bu bildiri tamamen provokatif ve yalan üzerine hazırlanmış bir paylaşımdır" açıklamasını yaptı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/937043/mine-kirikkanatin-cay-paylasimina-hakan-han-ozcandan-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.