Altındağ'daki Suriyeli gerginliğinden acı haber: Emirhan Yalçın hayatını kaybetti

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Suriyeli bir grupla yaşanan bıçaklı kavgada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki Emirhan Yalçın hayatını kaybetti.
Ankara Masası
|
11 Ağustos 2021, Çarşamba - 13:26
Altındağ'daki Suriyeli gerginliğinden acı haber: Emirhan Yalçın hayatını kaybetti

Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'nde Suriyeli bir grup ile çıkan kavgada yabancı uyruklu bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'dan acı haber geldi.

Yalçın, kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Acı haberi alan Yalçın'ın aile bireyleri sinir krizi geçirdi.

Altındağ'da Suriyeli gerilimi

Olay, Battalgazi Mahallesi Muhtar Arif Turan Caddesi’ndeki bir parkta dün akşam saat 21.30 sularında yaşandı. Alınan bilgiye göre; Suriyeli bir grup ile bir başka grup arasında laf atma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine yabancı uyruklu Y.A., yanında taşıdığı bıçakla Emirhan Yalçın ve arkadaşı Ali Yasin G.’ye saldırdı. Saldırgan kısa süre sonra yakalanırken, Emirhan Yalçın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/943217/altindagdaki-suriyeli-gerginliginden-aci-haber-emirhan-yalcin-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.