Kuzey Irak'tan şehit haberi

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin havan saldırısı sonucu Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali şehit oldu.
Ankara Masası
|
12 Ağustos 2021, Perşembe - 23:43
Kuzey Irak'tan şehit haberi

Kuzey Irak'ta Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde bulunan üst bölgesi PKK'lı teröristlerde havanlı saldırı gerçekleştirildi.

Saldırıda Adıyaman'ın Besni ilçe nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali (27), şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığının, Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde bulunan bir üs bölgemize PKK’lı teröristlerce yapılan havan saldırısında bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır dileriz. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlere derhal karşılık verilmiş, ilk belirlemelere göre 3 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlarımız sürmektedir” denildi.

Şehidin ailesine haber verildi

Mehmet ve Fatma Bali çiftinin 4 çocuğundan biri olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin şehadet haberi Besni ilçesi Erdemoğlu Mahallesi'ndeki ailesine Kaymakam Nazlı Demir ve askeri erkan tarafından verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/945846/kuzey-iraktan-sehit-haberi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.