Süleyman Soylu Bozkurt'ta açıklamalarda bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karadeniz'de yaşanan sel felaketiyle ilgili "Benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, Dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz." dedi.
Ankara Masası
|
13 Ağustos 2021, Cuma - 00:09
Süleyman Soylu Bozkurt'ta açıklamalarda bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu yaşananların boyutunu " Benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, Dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz." ifadeleriyle anlattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, Dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz.

Hala bu gece arama kurtarma ekiplerimiz tüm evlerde hem ses yöntemiyle hem arama tarama yöntemiyle çalışmalarına devam ediyorlar.

Bozkurt'ta arama kurtarma çalışmalarında sona geldik diyebilmem mümkün ama hala bu gece arama kurtarma ekiplerimiz tüm evlerde hem ses yöntemiyle hem arama tarama yöntemiyle hala çalışmalarına devam ediyorlar.

HES Barajı patlaması söz konusu değil çünkü böyle bir şey değil. Böyle bir haznesi olan bir baraj tutulumu olan mekanizması yok. Vatandaşlarımızın en nazik zamanlarında provokasyonları ortaya koyuyorlar. Öyle bir şey söz konusu değil böyle bir mekanizma yok

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın yarasını saracağız. Arama-kurtarma çalışmalarının sona ermesiyle hız kazanacağız.

http://www.ankaramasasi.com/haber/945873/suleyman-soylu-bozkurtta-aciklamalarda-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.