Korkunç ölüm! 3 yaşındaki oğlu tarafından vuruldu

IGF-https://igfhaber.com/2021/08/14/korkunc-olum-3-yasindaki-oglu-tarafindan-vuruldu/
|
14 Ağustos 2021, Cumartesi - 16:59
Korkunç ölüm! 3 yaşındaki oğlu tarafından vuruldu

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki bir anne, iş arkadaşlarıyla Zoom aracılığıyla yaptığı görüşme sırasında evdeki silahı bulan üç yaşındaki çocuğu tarafından kazayla vurularak hayatını kaybetti.

Orlando'nun kuzeyindeki Altamonte Springs'te yaşayan 2 çocuk annesi, 21 yaşındaki Shamaya Lynn, iş toplantısı için Zoom üzerinden online görüşme yaptığı sırada, görüştüğü kişi önce bir el silah sesi duydu sonra da genç kadının yere düştüğüne şahit oldu.

Genç kadının yere düştüğünü gören iş arkadaşı hemen sağlık ekiplerini arayarak durumu anlatıp yardım istedi, ancak sağlık ekipleri eve gittiğinde Lynn'in cansız bedeniyle karşılaştılar.

Polis tarafından yapılan açıklamada, 3 yaşındaki yeni yürümeye başlayan çocuğun evde mermi dolu bir tabanca bulduğu, genç annenin küçük çocuğu tarafından vurulduğu belirtildi.

Polis, annesi görüşme yaparken bir yetişkinin evde ortalık yerde bıraktığı emniyeti kapalı tabancanın çocuğun eline geçtiğini, oynarken ateş aldığını açıkladı. Lynn’in başından vurulduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yerel basın tabancanın, Lynn’in iki küçük çocuğunun babasına ait olduğunu, çocukların yaralanmadığını, ikisini de akrabalarının teslim aldığını yazdı.

Yetkililer ise yaşanan bu trajik olay sonrası evde silah bulunduran kişilerin onları kilit altında ve güvenli bir yerde tutmaları gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

Kaynak: Haber Global

http://www.ankaramasasi.com/haber/950224/korkunc-olum-3-yasindaki-oglu-tarafindan-vuruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.