Beyoğlu'nda korkutan yangın: 1'i ağır, 6 yaralı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde inşaat halinde bulunan bir binada yangın çıktı, Alevlerin kısa sürede büyüdüğü binada 1'i ağır, 6 kişi yaralandı.
Ankara Masası
|
15 Ağustos 2021, Pazar - 14:24
Beyoğlu'nda korkutan yangın: 1'i ağır, 6 yaralı

Yangın, İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Sütlüce mahallesi Uzunbayır Sokak'da bulunan bir binada, saat 13.15 sıralarında çıktı. 

Edinilen bilgiye göre,  inşaat halinde bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katındaki elektrik panosuna bir iş makinesi manevra yaparken çarptı.

Çarpmanın etkisiyle patlayan panodan çıkan kıvılcımlarla inşaatta bulunan kimyasal maddeler alev aldı.

Alevlerin yükseldiği inşaatta, 1’i ağır olmak üzere 6 işçi yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

"Tehlike altında yaşıyoruz"

Görgü şahidi ve mahalle sakini Mert Gökçek, “Buradan arabalar geri geri çıkmaya başladı. Baktım dedim ne oluyor? Sordum şoföre. Yangın var girme dedi. Benim evimin yanı dedim nasıl gitmeyeyim dedim. Geldim bir baktım burası yanıyor. Sağlıkçılar, itfaiyeler, polisler burada. Hemen koştum yardım ettim onlara. En son çıkartılan yaralı baya bir ağırdı. Kömür olmuş gibiydi. Yazık günah gencecik çocuktu. Allah şifasını verir inşallah. Ama 7-8 kişi kömür oldu yani. İzolasyon diyorlar, trafo patladı diyorlar. Ama bu ikinci olan bir şey. Hala önlemini almadılar. İki hafta önce de oldu bu olay. Yazık günah burada çocuk çoluk yaşıyor, binalar var. Artık tehlike altında yaşıyoruz resmen. Geçen haftaki olayda da hemen ekip geldi, müdahale etti fakat yaralanan yoktu. Ama şu an daha kötü bir şey oldu yani. 6-7 kişi tahminen yaralandı. Ama en son çıkardığımız kişi çok kötüydü yani. Baya bir kömür gibi olmuştu, Allah yardımcısı olsun” dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/952158/beyoglunda-korkutan-yangin-1i-agir-6-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.