Ankara'da şaşkınlık veren olay

İstanbul ve Kocaeli’den yükledikleri boş konteynerleri Ankara'ya getiren yaklaşık 100 tır şoförü, teslim yeri olarak boş arazileri görünce şaşkınlığa uğradı.
IHA-20210817AW396003
|
17 Ağustos 2021, Salı - 14:13
Ankara'da şaşkınlık veren olay

İstanbul ve Kocaeli’den yükledikleri boş konteynerleri Ankara'ya getiren yaklaşık 100 tır şoförü, teslimat noktası olarak belirlenen  Akyurt’a geldiklerinde büyük bir şok yaşadı.  Akyurt ve çevresinde farklı noktalara yönlendirilen tır şoförlerinin bir kısmı belirtilen adreslere yüklerini teslim ederken durumdan şüphelenen  25 tır şoförü ise beklemeye koyuldu.

Tır şoförü Ferhat Kahriman, 4 gündür mağdur durumda Akyurt’ta beklediklerini ve yetkililerden gelecek cevaba göre hareket edeceklerini söyledi. Yaşanan olay hakkında bilgi veren Kahriman, "Biz buraya konteyner sevkiyatı gerçekleştirdik ve 4 gündür burada bekliyoruz. Konteynerleri sırtımızdan ne teslim alan var, ne de bu işle ilgilenen var. Burada ne lavabo var, ne banyo var, ne yemek yiyebileceğimiz bir yer var. Harap bir şekilde bekliyoruz. 25-30 araba var. Halimizin ne olacağını bilemiyoruz, ödemelerimizi de alamadık. Mağdur durumdayız" dedi.

"Konteynerleri isteyenleri oyaladık"

Konteynerin sahiplerine ve emniyete yaşanan olayla ilgili bilgi verdiklerini söyleyen Kahriman, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Dün yanımıza bir araç geldi, taksinin önünde ve arkasında plaka yok, bize herhangi bir tarlaya indirebileceğimizi söylediler. Bu taşımacılığı daha önce yaptığımız için de bu malzemelerin herhangi bir tarlaya inmeyeceğini biliyoruz. Biz de şüphelendik ve bu malzemeleri indirmedik, isteyenleri oyaladık, konteyner sahiplerini ve yetkilileri bilgilendirdik, onlar da durumun farkına vardılar ve indirmeyin diye rica ettiler."

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/957152/ankarada-saskinlik-veren-olay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.