Eda Nur Kaplan'ın davası sanığı o günü anlattı

Eda Nur Kaplan'ın intiharının ardından cinsel saldırı suçuyla tutuklanan otel işletmecisi Mehmet A.'nın ifadesi ortaya çıktı.
Ankara Masası
|
17 Ağustos 2021, Salı - 20:34
Eda Nur Kaplan'ın davası sanığı o günü anlattı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde uğradığı cinsel istismar sonucu 15.kattan atlayarak intihar eden Eda Nur Kaplan davası sanıklarından otel işletmecisi Mehmet A.'nın ifadesi ortaya çıktı.

Eda Nur ile cinsel ilişkiye girdiklerini doğrulayan Mehmet A. ifadesinde yaşananları tek tek anlattı.

Sabah'ta yer alan habere göre; tutuklanarak cezaevine gönderilen Mehmet A., savcılıkta verdiği ifadesinde, Eda Nur Kaplan'ı Yusuf G.'nin aracılığıyla tanıdığını anlatarak, "Eda Nur ve Yusuf gittiğimiz mekandan ayrıldı. Önce nereye gittiklerini sormadım, daha sonra arayınca benim otelime gittiklerini öğrendim, ben de gittim. Sabaha karşı 04:00 sıralarında resepsiyonda beklerken Eda Nur geldi. Odaya çıktık, birliktelik yaşadık. Bir süre sonra odaya arkadaşlarım Yusuf G. ve Aşkın K. geldi" dedi.

"Taksiye bindirip gönderdim"

Suçlamaları kabul etmediğini belirten Mehmet A., şöyle devam etti:

Aşkın odadan ayrıldıktan sonra Eda Nur eve gitmek istediğini söyledi ve benden telefonumu istedi. Ablasını aradı. Ben de Eda Nur için taksi çağırdım, olay tarihinde hepimiz alkol almıştık. Aradan zaman geçince Yusuf beni aradı ve Eda Nur'un otelde olup olmadığını sordu. Ben de kendisine otelden ayrıldığını söyledim. Hakkımda şikayet olduğunu öğrenince emniyete ifade vermeye gittim.

http://www.ankaramasasi.com/haber/959874/eda-nur-kaplanin-davasi-sanigi-o-gunu-anlatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.