Hakan Han Özcan Pursaklar’daki yatırımları gezdi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile birlikte ilçede tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Zeliha Demirci
|
18 Ağustos 2021, Çarşamba - 11:56
Hakan Han Özcan Pursaklar’daki yatırımları gezdi

Başkan Ertuğrul Çetin ve Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Pursaklar'da hayata geçirilen ve devam eden projeleri yerinde inceledi. Ertuğrul Çetin, Hakan Han Özcan ve beraberindeki heyete, ilçeye yeni bir kimlik kazandıracak olan Endemik Vadi, Şehitlik Meydanı, Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkı, Hicret Cami Meydanı gibi birbirinden değerli projeler hakkında bilgi verdi.

Pursaklar’a kazandırılan değerli yatırımları yerinde inceleyen Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Başkanımız ve ekibi Pursaklar'a hizmet etmek için gecelerini gündüze katarak durmadan yorulmadan çalışmalarını sürdürüyor. İl başkanlığı olarak belediyemiz tarafından hayata geçirilen ve devam eden tüm projeleri yakından takip ediyoruz." dedi.

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları incelemelerinin ardından Ak Parti İlçe Başkanlığınca düzenlenen Vefa Programına katıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/961392/hakan-han-ozcan-pursaklardaki-yatirimlari-gezdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.