Pursaklar’da camiler daha sağlıklı

Pursaklar Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında ilçe genelindeki tüm camilerde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.
Zeliha Demirci
|
19 Ağustos 2021, Perşembe - 14:18
Pursaklar’da camiler daha sağlıklı

Pursaklar Belediyesi, önemli alanların başında gelen camilerde koronavirüsün etkisini en aza indirgemek için dezenfekte çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürüyor. Belediye ekipleri tarafından, camilerde gerçekleştirilen temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarında minberlerin yanı sıra, girişte ayakkabıların bırakıldığı yerler, avlulardaki banklara kadar her nokta titizlikle dezenfekte edildi.

"Hemşehrilerimizin sağlığı bizim önceliğimizi oluşturuyor"

Vatandaşların sağlığı için belediye olarak tüm imkanların seferber edildiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Koronavirüse karşı çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Tüm ibadethanelerde virüse karşı tedbir amaçlı temizlik çalışmaları rutin olarak devam ediyor. Hemşehrilerimizin sağlığı bizim önceliğimizi oluşturuyor. Vatandaşlarımızdan da, kişisel hijyenin önemli olduğu bu dönemde maske, mesafe, el temizliğine dikkat etmelerine ve aşılarını bir an önce yaptırmalarını rica ediyorum." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/963186/pursaklarda-camiler-daha-saglikli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.