ABB, Altındağ'daki olaylar sırasında çay ikram etti iddiası

Türkiye gazetesi yazarlarından Fuat Uğur, Altındağ'daki olayları sırasında Suriyeli mültecilerin evlerine ve iş yerlerine saldıranlara Ankara Büyükşehir Belediyesince çay servisi yapıldığını iddia etti.
Ankara Masası
|
19 Ağustos 2021, Perşembe - 15:31
ABB, Altındağ'daki olaylar sırasında çay ikram etti iddiası

Türkiye gazetesi yazarlarından Fuat Uğur bugünkü köşe yazısında "Mansur Yavaş’tan Altındağ’daki saldırganlara çay servisi" başlıklı bir bölüm kaleme aldı. Uğur, Altındağ'daki olayları sırasında Suriyeli mültecilerin evlerine ve iş yerlerine saldıranlara Ankara Büyükşehir Belediyesince çay servisi yapıldığını öne sürdü. 

"Mansur Yavaş da sıraya girdi"

Uğur, "Satılık fondaş medyanın Nevşin Mengü gibi isimleri, Gezi barbarlığında Taksim’e üs kuran CNN, DW muhabirlerini hatırlatırcasına Altındağ’da yaşanan vahşeti gizleyemedikleri bir sevinçle aktardılar. Ama onlar yalnız değildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sıraya girmiş, bu sabıkalı kişilerin galeyana getirdiği sorumsuz kalabalığa arabalı çay servisi göndermişti." dedi.

Uğur şöyle devam etti: 

Böylece evleri taşlarken ya da sokaklarda yakaladıkları Suriyelileri dövüp linç ederken yorulan o “ipini koparmış kahraman”ları çay ikram ederek dinlendiriyor, güç toplamalarını sağlıyorlardı. Bu korkunçtu. Mansur Yavaş besbelli bu kışkırtmadan bir “Gezi” hayal etmiş, Gezi vandallarına otel tahsis eden, onlara kumanya dağıtan kimi ünlü iş adamlarına özenmişti.

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız

http://www.ankaramasasi.com/haber/963505/abb-altindagdaki-olaylar-sirasinda-cay-ikram-etti-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.