Kızılcahamam bir projenin daha temeli attı

Ankara'nın turizm açısından potansiyeli en yüksek ilçelerinden Kızılcahamam'da yeni bir projenin temeli atıldı.
Zeliha Demirci
|
19 Ağustos 2021, Perşembe - 17:05
Kızılcahamam bir projenin daha temeli attı

Kızılcahamam Soğuksu sahalar mevkiinde yapılmaya başlanan Ragbi ve Beyzbol Sahası Projesi'nin temel atma töreni yapıldı. Törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Ragbi Federasyon Başkanı Murat Pazan, Asbaşkan Bülent Güler, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Pursaklar Kaymakamı Mehmet Yıldız, Yenimahalle Gençlik ve Spor Müdürü Nahit Şahin ve Kızılcahamam Gençlik ve Spor Müdürü Emin Yıldız katıldı.

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar şu ifadeleri kullandı: "Projemiz tamamlandığında sahamız ülkemizin en önemli spor merkezlerinden biri olacak, Türkiye’nin her tarafından ilçemize sporcu akını olacak. Sporun her dalına önem veriyor, doğanın kalbi ilçemizde yapılabilecek tüm spor branşlarını ilçemize getirmeyi istiyoruz.

Bu önemli projenin Kızılcahamam’a kazandırılmasında başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Ragbi Federasyon Başkanı Murat Pazan, tüm kurumlarımız ve ekiplerine teşekkür ediyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/963678/kizilcahamam-bir-projenin-daha-temeli-atti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.