Zeynep Yıldız'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Buğra Kavuncu'ya yapılan saldırının ardından Cumhurbaşkanı'nı hedef alan CHP Lider Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınadı.
Ankara Masası
|
20 Ağustos 2021, Cuma - 19:47
Zeynep Yıldız'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Yıldız, Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yapılan saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef göstermesinin bir başka şiddet türü olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun üslubunun yakışıksız olduğunu ifade eden Yıldız "Bu üslup da bir şiddet türüdür. İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırıyı da, bir şiddet eylemini yakışıksız bir yaklaşımla bu üslupla değerlendiren muhalefet anlayışını da kınıyorum." paylaşımında bulundu.

"Buradaki sözlü saldırı kadar çirkin"

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da "İ yi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yapılan saldırı da tıpkı buradaki sözlü saldırı kadar çirkin... Saldırıyı da bu saldırgan tutumu muhalefet sanan yaklaşımı da kınıyorum..." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kavuncu'ya yapılan saldırının ardından şu paylaşımda bulunmuştu;

Ne olmuştu?

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahısın katıldığı televizyon programı çıkışında yumruklu saldırısına uğramıştı. Gerçekleştirilen yumruklu saldırı kameralara yansırken, polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı

http://www.ankaramasasi.com/haber/964818/zeynep-yildizdan-kilicdarogluna-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.