Kaza değil cinayet! Yavru köpeği göz göre göre ezdi

Yavru köpeği göz göre göre ezen sürücünün "Onun geçmesini mi bekleyecektim" savunması çileden çıkarttı.
IHA-20200821AW095156
|
21 Ağustos 2020, Cuma - 14:10
Kaza değil cinayet! Yavru köpeği göz göre göre ezdi

İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan akaryakıt istasyonunda, bir minibüsün ezdiği yavru köpek can çekişerek hayatını kaybetti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

GÖZ GÖRE GÖRE EZDİ

Edinilen bilgiye göre olay Evka 3 Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre benzinliğe gelen 45 J 1510 plakalı bir minibüs, alanda yürüyen yavru köpeği ezerek üstünden geçti. Yavru köpek acı içerisinde çırpınarak yaşamını yitirdi. Yavrusunun can çekiştiğini gören anne köpek ise yalayarak acısını dindirmeye çalıştı. 

Yavru köpeği ezen minibüsün şoförü ise akaryakıt istasyonu çalışanlarına rağmen olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

Akaryakıt istasyonu bitişiğindeki bir iş yeri çalışanı ve olayın görgü tanıklarından olan Deniz Yıldırım (24), minibüs şoförünün olaya ilişkin ’Onun geçmesini mi bekleyecektim’ dediğini iddia etti. 

Yıldırım, "Dün sabah 07.00 civarında gerçekleşti olay ben de buradaydım. Beyaz bir minibüsün şoförü yavru köpeği göz göre göre ezdi. İstasyon görevlileri adamın arkasından gitti ve aracı durdurdu. Adamın cevabı ’Onun geçmesini mi bekleyecektim’ oldu. Bu adamın cezalandırılmasını istiyoruz. Polise şikayet ettik; şikayetimizi gönderebildiğimiz her yere ulaştırdık. Bir an önce en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/96613/kaza-degil-cinayet-yavru-kopegi-goz-gore-gore-ezdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.