Yıldırım Kaya: Bu görüntü Ankara'ya yakışmıyor

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 11 yıldır prefabrik bir binada hizmet verdiğini belirterek "Bu görüntü Milli Eğitim Bakanlığına ve Ankara’ya hiç yakışmıyor." dedi.
Ankara Masası
|
24 Ağustos 2021, Salı - 15:39
Yıldırım Kaya: Bu görüntü Ankara'ya yakışmıyor

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 11 yıldır prefabrik bir binada hizmet verdiğini belirterek konuyu meclis gündemine taşıdı. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi veren Kaya, "İtibardan tasarruf olmaz diye uçak filosu kurup, yazlık, kışlık saray yaptıranlar Ankara’nın göbeğinde Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bir bina tahsis edememiş." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün prefabrik binasını giderek yerinde inceleyen Kaya, "Bu görüntü Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığına ve Başkent Ankara’ya hiç yakışmıyor. Ankaralı vatandaşlarımız da duruma tepki göstererek, yeni hizmet binası yapılmasını ya da yeni bir bina verilmesini talep etmektedirler. Gölbaşı ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak İlçe Milli Eğitim binasına bir an önce kavuşması gerekir." ifadelerini kullandı.

Kaya, şu soruları yöneltti:

  1. Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü neden prefabrik binada hizmet vermektedir?
  2. Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün prefabrik binada hizmet vermesi ne anlama gelmektedir?
  3. Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hizmet binası verilecek/yapılacak mıdır? Bu konuda yapılan bir çalışma var mıdır?
http://www.ankaramasasi.com/haber/969525/yildirim-kaya-bu-goruntu-ankaraya-yakismiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.