Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

HaberTürk'te yayınlanan Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Ankara Masası
|
24 Ağustos 2021, Salı - 23:22
Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Türkiye'nin merak ettiği adaylık konusuna açıklık getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in mutabık olduğu bir sistem tartışmasının olduğunun altını çizen Yavaş, 'Katılımcı bir sistem yapılmalı. Başkanlık sisteminin yürümediği ortada. Bu konuda herkes mutabık. İktidar yok dese bile onlarda bunun farkında. Çünkü işlemiyor.' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Adaylığı konusunda da konuşan Mansur Yavaş şunları söyledi;

'Genel Başkan aday ol derse zamanı gelince düşünürüz. Ben ismin çok önemli olmadığını düşünüyorum. Genel Başkanın iradesi dışında bir şey yapamam. Elini rahatlatmak lazım. 'Ben adayım' demek gururumu okşuyor ancak motivasyonumu da bozuyor. Yaptığım işlerin hepsini Belediye Başkanı olarak yapıyorum. Yarın kalkıpta gururuma, kibrime yenilip ben anketlerde birinci çıkıyorum o zaman ben aday olmalıyım dersem Ankara'daki motivasyonum ortadan kalkar. Millet İttifakı olarak günü geldiği zaman karar vereceğiz.'

http://www.ankaramasasi.com/haber/970129/mansur-yavas-cumhurbaskani-adayi-olacak-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
25 Ağustos 2021, 09:28
belediye de ve belediye şirketlerinde haksız yere canını yaktığın, işinden ettiğin binlerce insanın ahı ve bedduaları bir ömür yakanda olsun, hesap günü geldiğinde bakalım nasıl kıvıracaksın