Alpay Kalyon'un cinayet şüphelisinden şok ifade

İzmir'in Çeşme ilçesinde eğlence merkezi önünde Alpay Kalyon'un bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan F.B.’nin "Alpay Kalyon bize bağırdı, küfretti ve vurdu. Ben de buna dayanamayıp içeriden bıçak alıp geldim. Pişmanım" dediği öğrenildi.
IHA-20210825AW401871
|
25 Ağustos 2021, Çarşamba - 12:44
Alpay Kalyon'un cinayet şüphelisinden şok ifade

Alaçatı Mahallesi'nde 21 Ağustos gecesi bir eğlence merkezi önünde iki grup arasında çıkan kavgada Alpay Kalyon'un bıçakla öldürülmesine ilişkin,  olayı gerçekleştirdiği gerekçesiyle gözaltına alınan F.B.'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

"İçeriden bıçak alıp geldim"

Cinayet şüphelisinin  "Yan mekandan 3 kadınla birlikte tartışan ve onları tartaklayan alkollü bir kişi çıkıyordu. Aynı mekanda bulunan Alpay Kalyon araya girdi. Çıkan kavga daha sonra diğer mekana taştı. Bu sırada biz de araya girdik. "Alpay Kalyon bize bağırdı, küfretti ve vurdu. Ben de buna dayanamayıp içeriden bıçak alıp geldim. Pişmanım" dediği öğrenildi.

4 şüpheli serbest bırakıldı

Öte yandan olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan işletme sahibi C.Ü., mekan müdürü M.A., otel mesul müdürü O.S. ve şüphelileri arabayla olay yerinden kaçırdığı öne sürülen O.G., hakim karşısına çıkartıldı. Şüphelilerden 4’ü de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer iki şüpheliden olayı gerçekleştirdiği düşünülen F.B. ve yanında kavga ettiği belirtilen M.T.’nin de bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

(AA) (İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/970364/alpay-kalyonun-cinayet-suphelisinden-sok-ifade
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.