Altındağ'da park sayısı çoğalıyor!

Son 2,5 yılda Altındağ’a 30 yeni park kazandıran Altındağ Belediyesi, ilçeye 12 yeni park daha kazandırmak için kolları sıvadı.
Büşra Bayrak
|
25 Ağustos 2021, Çarşamba - 12:17
Altındağ'da park sayısı çoğalıyor!

Göreve geldiği andan itibaren Altındağ'ı Ankara'nın en yeşil ilçesi yapacaklarının sözünü veren Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ilçeye yepyeni ve yemyeşil parklar kazandırıyor.

Altındağ Belediyesi için parkların ve yeşil alanların çok önemli yatırımlar olduğunu belirten Başkan Balcı “Göreve geldiğimiz günden bugüne Altındağ'a her biri bakımlı, tertemiz ve güvenli 30 park kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Altındağ'daki tüm parkların her mevsim güzel ve kullanışlı olması için gayret gösteriyor, eski parkların revizyonuna da çok önem veriyoruz” dedi.

Parklar hangi mahallelere yapılıyor?

Yapımına başlanan 12 yeni park ve revize edilen parklar, yapıldıkları mahallelerde büyük beğeni topladı. Başkan Balcı parklar hakkında şu bilgileri verdi:

“Parklarımız Güneşevler 11’inci Cadde, Cahit Zarifoğlu Gençlik Merkezi içi, Siteler kavşak, Battalgazi Mahallesi 24350 ada içi, Battalgazi Mahallesi 21880 ada içi, Yıldıztepe Mahallesi 23747 ada içi, Örnek Mahallesi Koşuyolu yanı, Beşikkaya Mahallesi, Önder Mahallesi Selçuk Caddesi, Güneşevler Mahallesi Celal Esat Arseven Caddesi, Karapürçek Mahallesi 22956 ada içi ve Karapürçek Mahallesi Çevre Yolu adreslerinde yapılıyor. Bazılarının yapımında son aşamaya gelindi, bazılarının yapımları ise hızla devam ediyor. Bir an önce mahalle sakinlerimizin hizmetine açmak için canla başla çalışıyoruz. Ayrıca hali hazırda bulunan Köroğlu Parkı ve Cemre Parkı’nı da mahalle sakinlerimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre yeniden düzenliyoruz. Parklarımızın her yaştan mahalle sakinini sevgiyle kucaklaması, çocukların neşe içinde koşup oynayabileceği, yeşil alanları ve bitki gruplarıyla herkesin içini açan parklar olması en büyük temennimiz…”

http://www.ankaramasasi.com/haber/970829/altindagda-park-sayisi-cogaliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.