Ankara'da otomobil ATM'ye daldı

Ankara'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç benzinlikteki ATM'lere çarptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.
Ankara Masası
|
25 Ağustos 2021, Çarşamba - 15:01
Ankara'da otomobil ATM'ye daldı

Kaza,  Altındağ ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; sürücünün kimliği henüz belirlenemeyen  06 BSR 489 plakalı otomobil gaz pedalının sıkışması sonucu benzin istasyonundaki  ATM'lere daldı. Kazada şans eseri ölen ya da yalanan olmazken otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaza anını anlattı

Kazaya anına şahit olan benzinlik çalışanı Turgut Uçar, "Ben akaryakıt almak isteyen bir müşteriyle ilgileniyordum ancak bir çatırtı, gürültü duydum. Zaten araçla benim aramda 2 metre vardı. Araç son sürat bizim reklam panosunu, demir korkulukları devirip istasyondaki iki ATM'ye vurdu. Araç caddeden geçiyordu. Normal caddeden geçen bir araçtı. Kazanın ardından araçtaki kadınları ve küçük bir kız çocuğunu vatandaşların müdahalesi ile indirdiler. Onları sakinleştirmeye çalıştık. Polisi aradık sonra. Sürücü de biraz şoka girmişti. Bilinçsiz hareketleri vardı" ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/971314/ankarada-otomobil-atmye-daldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.