Başkent'te çok sayıda kenevir ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan operasyonlar ile çalışmalar neticesinde 112 adet kök kenevir ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
Büşra Bayrak
|
27 Ağustos 2021, Cuma - 16:21
Başkent'te çok sayıda kenevir ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Ankara İl Jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Beypazarı, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde gerçekleştirdikleri operasyonda toplam 112 adet kök kenevir ve çeşitli uyuşturucu madde ele geçirdi. 

Gerçekleştirilen operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı. 

Beypazarı'nda 8 kök kenevir ele geçirildi

Ankara’nın Beypazarı ilçesindeki bir arazide izinsiz kenevir yetiştirildiğinin bilgisine ulaşan Jandarma ekipleri, bahse konu yerde yaptıkları çalışmalar sonucunda kenevirleri yetiştirenin Y.T.M. olduğunu tespit etti.

Harekete geçen ekipler Y.T.M.’yi adresine düzenlenen operasyonla yakalayıp gözaltına alırken, 8 kök kenevir ile 32 gram kubar esrarı da ele geçirdi.

Kahramankazan'da otobüste bonzai ele geçirildi

Bir diğer olayda, jandarma ekipleri A.M. isimli bir şahsın uyuşturucu taşıdığı bilgisine ulaştı. Ekipler, Kahramankazan Akıncı Yol Kontrol Noktasında A.M.’nin seyahat ettiği otobüsü durdurdu. Şahsın yapılan üst aramasında 30 gram bonzai ele geçirilirken, hakkında da adli işlem başlatıldı.

Polatlı'da mısır tarlasında kenevir ele geçirildi

Başka bir olayda ise, Ş.G. adında bir kişinin Polatlı ilçesindeki mısır tarlasında yasadışı kenevir yetiştirdiği belirlendi. Söz konusu tarla ile Ş.G.’nin evinde jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda 104 kök yasadışı kenevir ele geçirildi. Ş.G. hakkında ise adli işlem başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/974641/baskentte-cok-sayida-kenevir-ve-uyusturucu-madde-ele-gecirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.