BTS’nin yeni şarkısı Dynamite YouTube’da tık rekoru kırdı

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS , 2020’nin merakla beklenen şarkılarından biri olan Dynamite’ı (Dinamit) duyurarak YouTube’da açılış rekoru kırdı. İlk yarım saat 12 milyon izlenme elde etti.
Zeliha Demirci
|
22 Ağustos 2020, Cumartesi - 10:02
BTS’nin yeni şarkısı Dynamite YouTube’da tık rekoru kırdı

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS yeni şarkıları Dynamite YouTube tarihinin paylaşılır paylaşılmaz en çok izlenen videosu oldu ve ulaşılması zor bir rekora imza attı.
İlk yarım saatte 12 milyon izlenmeye ulaşan Dynamite, 24 saatte 112 milyon izlenme sayısını aştı.

Şarkının yayınlanmasıyla birlikte BTS grubunun üyeleri RM, Jimin, V, Suga, Jin, Jungkook ve J-Hope’un internet üzerinden düzenlediği basın konferansı da ilgiyle takip edildi. Dünyanın pek çok yerinden konferansa katılan gazetecilerin sorularını yanıtlayan grup üyeleri, pandemi nedeniyle erteledikleri programlarına dair de bilgiler verdi.

“BOŞLUKTA VE ÇARESİZ HİSSEDİYORDUK”

Şarkı çıkarma süreçleri ile ilgili konuşan, grubun sevilen isimlerinden Jimin, “Dünya şu an zor zamanlardan geçiyor, kimse bunu beklemiyordu ve biz de planladığımız pek çok şeyi yapamadık. Gerçekten sahnede olmak ve hayranlarımızla buluşmak istiyorduk. Sanatçılar olarak boşlukta ve çaresiz hissediyorduk ve bu boşluğu aşmak için bir atılıma ihtiyacımız vardı. Dynamite herkesi neşelendirebilecek bir şarkı” ifadelerini kullandı.

J-Hope ise albümü beklemek yerine böyle bir paylaşım yapmanın heyecan verici olabileceğini ve böyle bir dönemde iyileştirici etkisi olabileceğini düşündüğünü söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/97653/btsnin-yeni-sarkisi-dynamite-youtubeda-tik-rekoru-kirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.