Gölbaşılı sporcular 30 Ağustos Zafer Kupası'na damga vurdu

Kırşehir’de düzenlenen İller Arası 30 Ağustos Zafer Kupası müsabakalarına katılan Gölbaşı Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Ankara’ya şampiyonlukla döndü.
Büşra Bayrak
|
01 Eylül 2021, Çarşamba - 17:31
Gölbaşılı sporcular 30 Ağustos Zafer Kupası'na damga vurdu

Kırşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kick Boks Zafer Turnuvası tamamlandı. Gölbaşı Belediyesi Spor Kulübü’nün de katıldığı müsabakalardan Gölbaşı sporcuları madalyalar ile döndü.

Gölbaşılı sporcular; İremsu İpek 60 kg Light Contact Genç Bayan kategorisinde, Eray Konca 84 kg Kick Light Büyük Erkekler kategorisinde, Yasemin Buse Uzunoğlu 50 kg Light Contact Genç Bayan kategorisinde, Didar Şimal Özyazıcı 70 kg Light Contact Genç Bayan kategorisinde, İrem Aras + 70 kg Light Contact Genç Bayan kategorisinde, Vedat Köylü +69 kg Kick Light Yıldız Erkekler kategorisinde, Nehir Özbek 65 kg Kick Light Yıldız Bayanlar kategorisinde, Abdullah Sarı 42 kg Kick Light Yıldız Erkekler kategorisinde şampiyon olurken; Yasincan Köydedurmaz 57 kg Kick Light Yıldız Erkekler kategorisinde 2., Uğur Ersoy 63 kg Light Contact Genç Erkekler kategorisinde ikinci oldu.

Gölbaşı spor kenti olma yolunda

Müsabakalara katılan ve müsabakalardan madalyalar ile dönen sporcuları tebrik eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı Belediyesi Spor Kulübümüz aldığı başarılar ile göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Emeği geçen bütün hocalarımıza ve spora gönülden bağlı olan gençlerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Buradan Gölbaşılı gençlerimize de çağrıda bulunmak istiyorum. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.’ Siz geleceğimizin umudu gençlerimiz spora yönelin. Bizler sizlerin her zaman destekçiniziz” dedi.

Bu zamana kadar Gölbaşı'nı sporun kenti yapma yolunda önemli adımlar attıklarını da sözlerine ekleyen Şimşek, çok yakında uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacakları Bilardo Kompleksi ile buz pateni ve dağcılık merkezinin de hizmette olacağını duyurdu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/986585/golbasili-sporcular-30-agustos-zafer-kupasina-damga-vurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.