Fenomen Yunus Emre Özer'in tık uğruna yaptıkları 'pes' dedirtti

Sosyal medyada beğeni almak için Galata Köprüsü'nden hareket halindeki tur gemisinin üzerine atlayan fenomen Yunus Emre Özer gözaltına alındı.
Büşra Bayrak
|
02 Eylül 2021, Perşembe - 12:21
Fenomen Yunus Emre Özer'in tık uğruna yaptıkları 'pes' dedirtti

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, son olarak Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı.Yaptığı çılgınlığı kaydettiren genç yürekleri ağızlara getiren o anları sosyal medyadan paylaştı.

İstanbul Merter'de metrobüsün üzerine çıkarak 5 durak boyunca yolculuk yapan adrenalin tutkunu Yunus Emre Özer, yaptığı tehlikeli hareketi kayda alarak o anları sosyal medyada paylaşmıştı. Aynı genç arkadaşının yardımıyla Sultangazi Cebeci otobüs durağındaki bir otobüsün üzerine tırmanmış ve otobüsün üstünde yatarak gizlendikten sonra 12 durak gitmişti.

Son atlayış Galata Köprüsü’nden geminin üstüne oldu

O genç bu kez akıl almaz bir çılgınlığa imza attı. Genç Galata Köprüsü’nden seyir halinde olan bir gemiye atlamak için plan yaptı. Korkuluklara çıkan genç, köprünün altından gemi geçtiği esnada üstüne atladı. Yürekleri ağza getiren o anları hem kaydeden hem de kaydettiren genç ardından ayağa kalkarak sevinç çığlıkları attı. Ancak geminin mürettebatı gencin güverteye atladığını fark ederek onu yakaladı. Kaptan köşküne götürülen genç, burada kaptan tarafından bir süre azarlandı. Açıklama yapan genç ardından gemiden inerek hızla uzaklaştı. 

Özer, kameralara yansıyan korku dolu o anları ise sosyal medyada paylaştı.

Gözaltına alındı

Görüntüler üzerine "Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması" kapsamında soruşturma başlatan polis, Özer'i dün akşam gözaltına aldı. Özer'in polis merkezindeki işlemleri sürüyor.

(İHA-AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/987804/fenomen-yunus-emre-ozerin-tik-ugruna-yaptiklari-pes-dedirtti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.