Yetkin Öztürk'ten AK Partililere: Hasetlerinden çatlıyorlar

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, AK Partili isimlerin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik "Projelerini hayata geçiremedi" şeklindeki tepkileri için "algı yapıyorlar" dedi. Öztürk, "Hasetlerinden çatlıyorlar. Mansur Yavaş'ı izlemeye devam etsinler" dedi.
Ankara Masası
|
02 Eylül 2021, Perşembe - 17:08
Yetkin Öztürk'ten AK Partililere: Hasetlerinden çatlıyorlar

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, AK Partili isimlerin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik "Projelerini hayata geçiremedi" şeklindeki tepkilerine yanıt verdi.

Ankara Masası'na konuşan Öztürk, söz konusu tepkilere sadece gülebileceğini ifade ederek her engellemeye rağmen Mansur Yavaş'ın belediyede hırsızlığı, yolsuzluğu, rüşveti ve adam kayırmacılığı kestiğini söyledi. 

Ankara trafiğini rahatlatacak 12'den fazla battı-çıktının yapıldığına, kangren haline gelen Polatlı'nın içme suyu probleminin de 400 milyonluk bir proje ile sonlandırıldığına dikkat çeken Öztürk, 70'e yakın projenin hayata geçirildiğini dile getirdi. 

" Çamur at izi kalsın"

"İktidar bu konuda şark kurnazlığı yapıyor" diyen Öztürk, "Mansur Yavaş'ın Ankara'daki başarısını gölgelemek için başta sayın Gökçek olmak üzere hepsi  çamur at izi kalsın... Ben onları biraz daha sağduyuya vicdana, izana ve akla davet ediyorum. Çünkü Mansur Yavaş hakikatten Ankara'da çok başarılı işler yapmaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

AK Partili isimleri algı yapmakla suçlayan Öztürk şöyle devam etti: 

"Onlar gibi el alemin Çinlisine 750 milyon dolar kazandırmamıştır. 750 milyon dolarlık parkın 1 cıvatasını dahi OSTİM'deki esnaftan almamışlardır. Aslında bu Melih Gökçek anlayışının Ankara'ya bakış açısıdır. 750 milyon doları el alemin Çinli'sine verdin de buradan bir cıvata almayı bile çok gördün. Millet İttifakı'nın belediyesi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni izlemeye devam etsinler.  Anadolu'da bir tabir var; hasetlerinden çatlıyorlar. Bence çatlasınlar, biraz da izlemeye devam etsinler Mansur Yavaş'ı. Biz onun arkasındayız. Başarılı çalışmalarını da her zaman destekleyeceğiz ."

http://www.ankaramasasi.com/haber/988340/yetkin-ozturkten-ak-partililere-hasetlerinden-catliyorlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.