Gençlerbirliği'nden token anlaşması!

Gençlerbirliği kripto para dünyasına girdi. Taraftarlar ve yatırımcılar hafta başından tarihinden itibaren Gençlerbirliği Taraftar Token arzına katılarak satın alabilecekler.
Ankara Masası
|
04 Eylül 2021, Cumartesi - 10:18
Gençlerbirliği'nden token anlaşması!

Gençlerbirliği ile Bitci Teknoloji A.Ş. arasında gerçekleştirilen görüşme sonucunda Gençlerbirliği Taraftar Token konusunda anlaşmaya varıldı.

Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez, yapılan anlaşmaya dair şu açıklamayı yaptı:

“Kulübümüz ile Bitci Teknoloji A.Ş arasında gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde “Gençlerbirliği Taraftar Token” çıkarılması konusunda sözleşme imzaladık.

Bu işbirliği kapsamında çıkarılacak “Gençlerbirliği Taraftar Token”, 6 Eylül 2021 tarihinde avantajlı ön satış fiyatıyla satışa sunulacak. Taraftarlarımız ve yatırımcılar “Gençlerbirliği Taraftar Token”larını bitci.com web sitesi ve “bitci” uygulaması üzerinden satın alabilecekler.

Yine bu işbirliği kapsamında Bitci ismi formamızın kolunda yer alacak.

Bu projenin başarılı olabilmesi için yoğun çaba gösteren Genel Sekreterimiz Av. İlke İğrek ve Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Kadir Kudret Hatipoğlu’na camiamız adına teşekkür ederim.”

Tüm taraftarlar ve yatırımcılar 6 Eylül 2021 tarihinden itibaren Gençlerbirliği Taraftar Token arzına katılarak satın alabilecekler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/992133/genclerbirliginden-token-anlasmasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.