Zafer Çoktan'dan manidar soru

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın açıklamaları ardından verdiği yanıta dikkat çekerek manidar bir soru yöneltti.
Ankara Masası
|
04 Eylül 2021, Cumartesi - 10:33
Zafer Çoktan'dan manidar soru

Sağlık sorunu nedeniyle çocuk sahibi olamadığı için kendisinden yardım isteyen kadınla arasında geçen diyaloğu anlatırken kullandığı üslupla tepki toplayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan parti yönetimine rest çekti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Sayın Özcan'ın bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de zaten özür dilemiştir. Sayın Özcan'ın durumunu pazartesi günü yapacağımız MYK toplantımızda değerlendireceğiz. Tüzüğümüz bunu emrediyor" açıklamasına yanıt veren  Özcan, " Hayırlısı neyse o olsun." dedi.

Tepki çeken diyaloğu yerine mültecilerle ilgili açıklamasından yola çıkan Özcan, 
"Ben Türk Milleti'nin bir neferiyim. Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve fetöcülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim. Ben Atatürk'ün CHP'sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir!" ifadesini kullandı. 

Zafer Çoktan: İhraç edenler FETÖ'cü mü olacak? 

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ise CHP'deki Özcan krizini ince bir noktadan gördü. Çoktan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Şimdi bunu ihraç ederlerse, ihraç edenler fetöcü dür gibi bir sonuç mu çıkaracağız...? İhraç etmezlerse CHP bunun fikirlerini onaylıyor sonucu mu çıkaracağız..?" diye sordu. 

Çoktan, " Açıklama da biraz geri vites gibi olmuş sanki..." değerlendirmesinde bulundu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/992150/zafer-coktandan-manidar-soru
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.