ABB'den yeni asfalt üretim merkezi

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Proje Organizasyon İnşaat Doğalgaz İç ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi (PORTAŞ), Beypazarı-Nallıhan şantiyesinde asfalt üretimine başladı.
Ankara Masası
|
04 Eylül 2021, Cumartesi - 14:55
ABB'den yeni asfalt üretim merkezi

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı PORTAŞ, asfalt üretimine hız kesmeden devam ederken Polatlı, Eski Kıbrısköy ve Yeni Kıbrısköy Şantiyesi’nden sonra Beypazarı-Nallıhan Şantiyesi’nde de asfalt üretimine başladı.

Günlük 3 bin ton asfalt üretimi

16 bin 257 metrekarelik alanda kurulu olan ve saatte 240 ton asfalt üreten tesis, günlük 3 bin ton asfalt üretme kapasitesi ile hizmet veriyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, açmış olduğu dördüncü asfalt tesisi olan Beypazarı-Nallıhan Asfalt Plent Şefliği sayesinde hem zamandan tasarruf sağlayacak hem de maliyetleri düşürerek kamu bütçesine katkıda bulunacak.

Taş ocağından elde edilen agrega ile bitümü karıştırıp asfalt üretimi yapılan tesis ile Nallıhan, Beypazarı ve Güdül ilçelerine hizmet verilecek.

Beypazarı-Nallıhan Şantiyesi’ne gelerek üretim çalışmalarını yerinde inceleyen Portaş Yol Asfalt ve Beton Şube Müdürü Bilal Can, konu ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: 

"Eski Kıbrısköy, Yeni Kıbrısköy, Polatlı Asfalt Şantiyelerinden sonra Beypazarı-Nallıhan Asfalt Şantiyesi’nin kurulumunu tamamladık. Kurulan yeni asfalt şantiyesinin saatlik üretim kapasitesi 240 ton. Taş ocağından elde ettiğimiz agrega ile bitümü karıştırıp ürettiğimiz sıcak asfalt ile Nallıhan, Beypazarı ve Güdül ilçelerine hizmet verilecek."

http://www.ankaramasasi.com/haber/992747/abbden-yeni-asfalt-uretim-merkezi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.