Ediz Bahtiyaroğlu unutulmadı

MKE Ankaragücü ve Ankaraspor'un formasını giyen, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu ölümünün yıl dönümünde anılıyor.
Ankara Masası
|
05 Eylül 2021, Pazar - 12:07
Ediz Bahtiyaroğlu unutulmadı

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu ölümünün 9. yılında futbol kulüpleri tarafından unutulmadı.

5 Eylül 2012'de hayatını kaybeden Bahtiyaroğlu için Ankaragücü " Kanatlanıp uçtuğun yerde Bahtiyar ol…" paylaşımında bulundu.

Ankaragücü'nün taraftar grubu Gecekondu ise "9 yıl önce aramızdan ayrılan Ediz Bahtiyaroğlu'nu saygı,sevgi ve özlemle anıyoruz." ifadeleriyle andı.

Ediz Bahtiyaroğlu kimdir?

Ediz Bahtiyaroğlu, 2 Ocak 1986 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi.  Bosna-Hersek asıllı olan Ediz Bahtiyaroğlu, Ankaraspor, MKE Ankaragücü ve Bucaspor formaları giymiş, son olarak Eskişehirspor'da oynamıştı. Boşnak kökenli olan Bahtiyaroğlu, pasaportundan dolayı Türkiye'de Türk statüsünde forma giymekteydi.

Futbola Bursaspor'un altyapısında başladı. 17 yaşına kadar Bursaspor'un PAF takımında forma giydi. O sene takımı küme düşünce Ankaraspor'a transferoldu. Ankaraspor'un da PAF takımında denenirken takımın başında olan Samet Aybaba Ediz'in bonservisini Bursaspor'dan satın aldı. Ankaraspor A Takımı ile ilk maçını UEFA Intertoto Kupası'nda oynadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/993339/ediz-bahtiyaroglu-unutulmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.