MEB'den koronavirüs merkezi

Yüz yüze eğitimin başlamasına sayılı saatler kala Milli Eğitim Bakanlığı, okullara destek olmak amacıyla COVİD-19 Salgın Yönetim Destek Merkezi kurdu.
Ankara Masası
|
05 Eylül 2021, Pazar - 14:33
MEB'den koronavirüs merkezi

6 Eylül Pazartesi (yarın) başlayacak yüz yüze eğitim öncesi, Milli Eğitim Bakanlığı pandemi nedeniyle eğitimin kesintiye uğramaması için seferber oldu.

Bakanlık, Covid-19 ile ilgili alınan tedbirlerin takibi, olası vaka ve temas durumlarında izlenecek yol konusunda okullara destek olmak amacıyla MEBİM bünyesinde Covid-19 Salgın Yönetim Destek Merkezi oluşturuldu.

Yarından itibaren devreye alınacak Merkez, okullardan gelecek çağrılara anında cevap vererek gerekli yardım ve yönlendirmeyi yapacak.

Öğretmen ve yöneticiler, MEBİM'in 444 0 632 numaralı telefonunu arayacak.  MEBİM okullardan gelen çağrıları otomatik olarak Covid-19 Merkezine yönlendirecek. Yardım talep edilen konuya göre Merkez; daha önce hazırlanan rehber, kılavuz ve algoritma uyarınca gereken yardım ve yönlendirmeyi yapacak. İhtiyaç hâinde Millî Eğitim Bakanlığı bünyesindeki Covid-19 Danışma Kurulunun da görüşleri alınacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/993464/mebden-koronavirus-merkezi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.