Ekrem İmamoğlu faizsiz para kampanyasını duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulkart sahibi vatandaşlara 1200 ile 600 TL arasında faizsiz, geri ödemeli para vereceklerini açıkladı.
Ankara Masası
|
06 Eylül 2021, Pazartesi - 20:57
Ekrem İmamoğlu faizsiz para kampanyasını duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni projelerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Okulların açılmasıyla aile bütçelerinin zorlandığını belirten İmamoğlu "Destek Avans" kampanyasını başlattıklarını söyledi.

100'er lira taksitle

İBB iştiraki Belbim ve Denizbank arasında yapılan anlaşma ile ihtiyaç sahibi vatandaşların 600 ya da 1200 lira avans kullanabilecekleri belirtilirken, vatandaşlardan hiçbir faiz veya masraf ödenmesi alınmayacağı ifade edildi. Avansın ödemesi ise aylık 100'er liralık taksitlerle olacak.

Söz konusu avanslar İstanbulkart'lara yatacak ve ulaşım başta olmak üzere İstanbulkart'ın geçtiği her yerde ve Halk Bakkal'larda kullanılabilecek.

"İhtiyaç sahipleri rahat nefes alsın"

"Sevgili İstanbullular son baharın gelişi ve okulların açılmasıyla birlikte aile bütçelerinin zorlandığı günler yaşıyoruz. Bu sıkışık dönemde ihtiyaç sahiplerinin nefes almalarını sağlayacak bir iş birliği gerçekleştirdik. İştirak şirketimz Belbim'in Denizbank ile yaptığı anlaşmayla 600 ya da 1200 lira avans kullanabileceğiniz ve kullandığınız miktarı herhangi bir faiz ve masraf olmaksızın 100 liralık aylık taksitlerle geri ödeyebileceğiniz bir sistem geliştirdik. "Destek Avans" adını verdiğimiz bu uygulamayla alacağınız avans İstanbulkart'ınıza yatacak ve ulaşım başta olmak üzere İstanbulkart'ın geçtiği her yerde ve Halk Bakkal'larda kullanabileceksiniz. İstanbul'da ihtiyaç sahipleri bir parça rahat nefes alsın. Hiç kimse ekonomik zorluklar karşısında kendini çaresiz hissetmesin. Özlemimiz bu, gayretimiz bunun için."

http://www.ankaramasasi.com/haber/995690/ekrem-imamoglu-faizsiz-para-kampanyasini-duyurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.