Adana'da Boran Özdemir cinayeti

Adana'da ekmek kuyruğunda çıkan kavga sonucu 15 yaşındaki bir genç, 13 yaşındaki Boran Özdemir'i bıçakla öldürdü.
Ankara Masası
|
07 Eylül 2021, Salı - 10:01
Adana'da Boran Özdemir cinayeti

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi’nde 1 Eylül günü sabah saatlerinde  meydana geldi. İddiaya göre, ekmek almak için evden ayrılan Boran Özdemir (13), mahalledeki fırının önünde ekmek sırasına girdi. Bu sırada Özdemir ile "Ne bakıyorsun" diyen önündeki  Ö.T. (16) arasında tartışma çıktı. 

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Ö.T.’nin sesini duyan kardeşi N.T. (15), evden aldığı bıçakla fırının önüne geldi. Çıkan arbedede N.T., Baran Özdemir’i göğsünden bıçakladı. Özdemir kanlar içerisinde yere yığılırken, Ö.T. ile kardeşi N.T. olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Özdemir, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Özdemir, tüm müdahalelere rağmen 4 Eylül’de hayatını kaybetti. Özdemir, Ali Hocalı Mezarlığında toprağa verildi.

"Ne bakıyorsun? dedim kavga çıktı”

Bölgeye gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı N.T. ile ağabeyi Ö.T.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Kardeşlerin saklandığı adresi belirleyen polisin Anadolu Mahallesi’ndeki eve yaptığı operasyonda ikili gözaltına alındı. 

Emniyete götürülen şüphelilerden Ö.T.'nin “Ekmek almaya gidiyordum. Fırının önünden geçerken bana yan bakınca, ‘Ne bakıyorsun?’ dedim. Kavga çıktı” dediği öğrenildi. Katil zanlısı N.T. ise Özdemir'i öldürmek istemediğini, pişman olduğunu söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen N.T. ile Ö.T., adliyeye sevk edildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/995927/adanada-boran-ozdemir-cinayeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (2)

Yorumunuz İletilmiştir.
Ceren
07 Eylül 2021, 18:24
3 bıçak darbesi var ve yere düştükten sonra devam eden tekmeler Asla bir anlık öfkeyle atılan tek darbe değil Öldürmek için oynadılar oyunlarını Umarım adalet yerini bulur (Adli raporlara göre konuşuyorum)
...
27 Eylül 2021, 18:22
ilkokul arkadaşımı böyle bir haberde göreceğim hiç aklıma gelmezdi çok kötü oldum