Elmadağ Belediyesi kadınlar için çalışıyor

Elmadağlı kadınlar “Katılıyoruz & Biz de Varız” programı kapsamında eğitim aldı.
Zeliha Demirci
|
07 Eylül 2021, Salı - 12:32
Elmadağ Belediyesi kadınlar için çalışıyor

Elmadağ’da, kadınların yeni yetkinlikler kazanması, sosyal ve ekonomik hayata katılması, aile bütçesine katkı sağlaması adına, tüm kadınların dünya üzerinde istihdamını amaçlayan “Katılıyoruz & Biz de Varız” programına katıldı. GAYA Araştırma Enstitüsü işbirliği ile düzenlenen eğitimler 4 gün sürdü.

Proje kapsamında düzenlenen eğitimde, Elmadağ Belediyesi tarafından gerekli eğitim duyuruları yapıldı ve çalıştay düzenlendi. Çalıştayda kadınların dijital dünyada ihtiyaç duyacağı e-ticaret, sosyal medya ve pazarlama, endüstriyel tasarım, 3D Printer, sosyal medya ve hukuk alanlarında kapsamlı eğitimler verildi.

Konu hakkında konuşan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "Kalkınmanın temel amacının insanlara uzun, sağlıklı ve rahat bir yaşam sağlayabilmek olduğunu, kadınlarımızın toplumsal yapı içindeki konumlarının her bakımdan iyileştirilmesi gerektiğinin bilinciyle, kadın istihdamı alanında birçok çalışmada yer aldık, bu kapsamdaki eğitimlerinde faydalı olacağına inanıyor, Proje kapsamında alınan eğitimlerin tüm katılımcılara katkı sağlamasını ve iş hayatlarında rehber olmasını diliyorum." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/996233/elmadag-belediyesi-kadinlar-icin-calisiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.