Başkan Süleyman Acar Kızılcahamam'daki tüm okulları ziyaret etti

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde eğitim gördüğü okulu ve ilçedeki diğer okulları ziyaret etti.
Zeliha Demirci
|
07 Eylül 2021, Salı - 15:09
Başkan Süleyman Acar Kızılcahamam'daki tüm okulları ziyaret etti

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimden uzak geçen bir buçuk senenin ardından eğitime başlayan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Başkan Acar Kızılcahamam’da ziyaretlerine ilk önce mezun olduğu Orhangazi İlkokulundan başladı. Ardından ilçede bulunan tüm okulları ziyaret edip öğrenci, öğretmen ve okul idarecileriyle bir araya geldi.

Okullarda talepleri dinleyen ve isteklerin yerine getirilmesi için talimat veren Başkan Acar, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Acar, öğrencilerin yoğun sevgi gösterileri ile karşılaştı.

Acar; "Öğretmenlerimiz ve velilerimizin aşılarını mutlaka yaptırmaları gerektiğini söyleyerek Yeniden kapanma olmadan ikbalimiz, istikbalimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatlarına devam etmeleri için yüce Rabbimden niyaz ediyor, her bir evladımıza eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/996440/baskan-suleyman-acar-kizilcahamamdaki-tum-okullari-ziyaret-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.