Bodrum'da Kristina Novytska'nın ölüm nedeni belli oldu

Muğla’da elleri kelepçeli, ağzı bantlı ve başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulunan Ukrayna uyruklu Kristina Novytska’nın intihar ettiği ortaya çıktı. Savcılık, Kristina’nın intihar ettiğine kanaat getirerek takipsizlik kararı verdi.
IHA-20210907AW412267
|
07 Eylül 2021, Salı - 17:16
Bodrum'da Kristina Novytska'nın ölüm nedeni belli oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde elleri kelepçeli, ağzı bantlı ve başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulunan 25 yaşındaki Ukrayna uyruklu Kristina Novytska’nın ölümüyle ilgili inceleme tamamlandı.

Elleri kelepçeli, ağzı bantlı ve başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulunan Novytska’nın cansız bedeni detaylı incelemeye alındı. Bu sırada güvenlik güçleri ise çevredeki kameraları titizlikle inceleyerek eve giren çıkanı araştırmaya başladı.

İncelemeler sonucu, Kristina’nın evine kimsenin girmediği ortaya çıktı. İncelemelerini derinleştiren ekipler  tüm pencerelerin demir parmaklıklı olması ve kapının içeriden kilitli olması nedeniyle genç kadının intihar ettiği kanaatine vardı.

Novytska’nın evinde bulunan antidepresan ilaçlar da intihar şüphesini arttırdı. Adli tıptan gelen raporun ardından Kristina’nın intihar ettiği tespit edildi. Delilleri değerlendiren Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı takipsizlik kararı verdi.   Kristina’yı intihara teşvik eden ve azmettiren birinin tespit edilemediği de dosyaya eklendi.

Filmden etkilendiği düşünülüyor

Kristina’nın, Kevin Spacey ve Kate Winslet’ın başrollerini paylaştığı ’Ölüm ile yaşam arasında’ (The Life of David Gale) filmden etkilendiği düşünülüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/996598/bodrumda-kristina-novytskanin-olum-nedeni-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.