Mansur Yavaş'a festivale davet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 16-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 22. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali'ne Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı davet etti.
Ankara Masası
|
08 Eylül 2021, Çarşamba - 18:04
Mansur Yavaş'a festivale davet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti.

Başkan Köse'ye  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi Berkay Gökçınar ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır da eşlik etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Safranbolu Belediyesinin çalışmalarını mutlulukla takip ettiklerini belirtirken "Elif Başkanımın gerek rutin belediye hizmetleri gerekse sosyal ve şeffaf belediyecilik anlamında gerçekleştirdiği çalışmalar bizleri de gururlandırıyor. Safranbolu’ya kadın eli hele hele mimar bir kadının elinin değdiği belli oluyor. Başkanımızın her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ben nazik ziyaretleri ve davetleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

"Başkanımız Safranbolu'da seviliyor"

Mansur Yavaş'a övgü dolu sözleri ve kabulünden dolayı teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse "Değerli Başkanımız tüm ülkede çok sevildiği gibi Safranbolu’da da aynı şekilde seviliyor. Biz kendilerini ilçemizde görmekten, misafir etmekten mutluluk duyarız" ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Başkan Köse, Yavaş'ı 22. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali'ne davet etti.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/997774/mansur-yavasa-festivale-davet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.