Elmadağ’da açılış çoşkusu

Elmadağ’da, Yeşildere Hasan Delice Mesire alanının açılışı, konserler ve festival ile büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Zeliha Demirci
|
09 Eylül 2021, Perşembe - 11:20
Elmadağ’da açılış çoşkusu

Elmadağ’da yaklaşık 7 dönüm yeşil alan üzerine kurulan, içerisinde çardaklar, barbekü üniteleri, oturma grupları, fitness alanı ve 500 metrekarelik çocuk oyun alanı yer alan, dere ıslahı ve tesviyesi yapılan, mevcut ağaçlara ilave olarak bitkilerin ekildiği Yeşildere Hasan Delice Mesire alanının açılışı, konserler ve festival ile büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Açılışta, yöresel lezzetlerden olan Höşmerim festivaliyle birlikte çeşitli yarışmalar düzenlenirken, tiyatro, Seymen gösterisi, halk oyunları, çocuk oyunlarının yanı sıra Fatih Demirhan ve Arif Koç konserleriyle coşku dolu anlar yaşandı.

Başkan Aşkın vaatlerini bir bir yerine getiriyor

Sosyal donatıların yanı sıra yeşile, doğaya önem veren Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "Bugün Yeşildere'deyiz. Doğalgaz gelmez dendi, bir yıldır kullanılıyor. Alt yapı değişmez dendi,11 bin metre su hattı yenileniyor. Asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yıllardır el değmeyen dağ yollarını açıyoruz. Hasan Delice Mesire Alanımızı bugün açtık. Festivalimiz de halkımızın coşkusunu gördük, 'her şey daha da güzel olacak' demiştik çok şükür oluyor. Sıra kreşimizde.. Hizmet yolunda hiç durmadan çalışacağız çalışacağız çalışacağız. Mesire alanımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/998455/elmadagda-acilis-coskusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.